Tuotantojärjestelmät tv, radio ja podcast -tuotantoihin

Täydellisen mediastudion toimitus avaimet käteen-periaatteella, upeasti tarpeisiisi räätälöitynä.

Palvelut

Suunnittelu

Ammattitaitoinen työryhmämme palvelee asiakkaita niin konsultointiprojekteissa kuin myös projektien teknisessä suunnittelussa. Suunnittelijoillamme on yli 10 vuoden kokemus broadcast alan kärkihankkeiden suunnittelussa. Asiakastyytyväisyys ja vastuullisuus ovat meille aina kunnia-asia.

Asennus

Projektien asennuksen tekninen osaaminen, laatu, aikataulut sekä ymmärrys asiakkaan tarpeista ohjaavat asennustiimimme työtä. Projektipäällikkö sekä tiimi huolehtivat asennukset täsmällisesti ajallaan ja asennusten hyväksyntätestaukset sekä mittaustulokset ovat aina dokumentoituina asiakkaalle luovutettavassa dokumentaatiossa.

Ylläpito

Ylläpitotiimimme on alan huippua, kotimaan kriittisimpien tuotantoyksiköiden 24/7/365 ylläpidon kokemusta on lähes vuosikymmenen ajalta erinomaisella asiakastyytyväisyydellä. Tiimimme palvelee nykyaikaisin työkaluin ja aina asiakkaan kanssa sovittujen prosessien mukaisesti.

Helsingin yliopiston Svenska social- och kommunalhögskolanin rehtori

Rakentavaa yhteistyötä

Pipeline Media kykenee auttamaan asiakasta saavuttamaan haluamansa tulokset, seuraten ja kunnioittaen asiakkaan prosesseja, rakentavasti yhteistyössä kehittäen palvelua, prosesseja ja osaamista.