Uudet ainutlaatuiset mediatyötilat julkaistu

Vetrospacen kanssa kehitetyt mediatilat VirtualSpace ja StreamSpace tarjoavat ammattitasoiset, kustannustehokkaat tilat yritysviestinnän, broadcastingin ja striimauksen tarpeisiin.

Yhteistyössä

Pipeline Media logo

VirtualSpace on maailman ensimmäinen yksinkäyttöinen virtuaalistudio. VirtualSpace:n teknologia perustuu Epic Gamesin Unreal Engineen ja Zero Densityn virtuaalialustaan, jota käytetään laajalti televisio- ja elokuvatuotannoissa.

Vain mielikuvitus on rajana virtuaalistudion käytössä. Studiota voidaan esimerkiksi hyödyntää yritysviestintään, erilaisiin broadcastingin tarpeisiin tai huippulaadukkaan striimin tekemiseen. Täysin räätälöitävä ja modulaarinen rakenne on yhden käyttäjän itse ohjattavissa varta vasten kehitetyllä intuitiivisella käyttöliittymällä.

VirtualSpacessa käyttäjä voi esiintyä valitsemassaan VR-ympäristössä ja ohjata itse kameroita, mikrofonia sekä valaistuksia. Järjestelmät on mahdollista kytkeä myös asiakkaiden olemassa olevaan mediainfraan.

StreamSpace on on itseohjattava studiotasoinen tila esimerkiksi striimaukseen, videokonferensseihin tai muuhun huippulaadukkaan äänen ja kuvan tuottamiseen.

Myös StreamSpace on täysin räätälöitävä ja modulaarinen tila, joka voidaan helposti sijoittaa asiakkaan jo olemassa olevaan tilaan ilman kalliita kiinteistöremontteja.

Uusissa mediatyötiloissa yhdistyvät Vetrospacen antimikrobiaaliset, äänieristetyt ja tietoturvalliset tilat sekä Pipeline Median studiotasoinen kuva ja ääni. Tilat soveltuvat niin pienille kuin suurillekin yrityksille erilaisiin tarpeisiin ja ne ovat yhteensopivia kaikkien videopuhelupalveluiden kanssa, joten yritys voi hyödyntää niin Teamsia, Meet:iä kuin Zoomiakin.