Työ: NEP Finland Oy:n muutto

Kolmen 24/7 televisiokanavan, playoutin ja studiopalveluiden muutto uusiin tiloihin.

Toteutimme NEP Finland Oy:n laajan muuton uusiin tiloihin loppuvuodesta 2021. Vastaamme myös uusien tilojen ylläpidosta ja sekä jatkuvan palvelun kehityksestä.

Teemu Pietilä kertoo projektista seuraavasti:

”Aloitimme suunnittelemaan kolmen 24/7 televisiokanavan playoutin ja studiopalveluiden muuttoa uusiin tiloihin Pipeline Median kanssa alkuvuodesta 2021.

Projektin suunnittelu oli monimutkainen ja huomattavan haasteellinen siksi, että palvelukatkokset olivat poissuljettu vaihtoehto.

Uusien toimitilojen kiinteistöä koskeva rakennushanke oli aikataulultaan kunnianhimoinen ja aikataulusyistä uuden laitteiston yhdistäminen olemassa olevaan tekniikkaan jouduttiin sijoittamaan väistötiloihin.

Pipeline Media otti vastuulleen mm. tuotantoverkon siirron suunnittelun ja järjestelmää koskevan konfiguroinnin, uudistetun tekniikan sijoittamisen ekosysteemiin; lähtien testaamisesta ja päättyen kaapelointiin ja laiteasennuksiin. Jälki on paitsi kahdennettua, myös toimivaa ja fyysisesti erinomaisen siistiä. Kaikki on järjestelmällistä ja tarkasti dokumentoitua tulevaisuuden muutoksia tai tarpeita varten.”